GRATIS FRAGT OVER KR. 500,- ELLERS 39,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Beauty Center ApS
36936568
Bagsnoge 3
7100 Vejle
Beautycenter@beautycenter.dk
+4575858857


Betaling

BeautyCenter modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mastercard og Mobilepay.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Når køber bestiller med kreditkort ”reserveres” beløbet på købers konto. Når vi efterfølgende har afsendt de bestilte produkter, gør Beautycenter.dk betalingspåkrav til kortudsteder. Det betyder, at køber ikke længere kan disponere over det reserverede beløb, efter bestillingen er godkendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, køber har godkendt ved købet.

BeautyCenter krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol.
Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.


Levering

Levering sker til adressen, som er angivet i webshop ordren. Som udgangspunkt sender Beautycenter.dk varerne samme dag, hvis ordren er afgivet inden kl. 13.00. 

BeautyCenter.dk tager forbehold for udsolgte varer. Kontakt kundeservice for yderligere information på tlf. 75 85 88 57
Udsolgte varer eftersendes ikke, men bedes genbestilt.

BeautyCenter.dk estimerer normalt en leveringstid på 1-2 hverdage. Leveringstiden er med forbehold for eksterne forhold, der ligger udenfor BeautyCenter´s indflydelse.

Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

BeautyCenter kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender BeautyCenter naturligvis en ny leverance uden beregning.

Pakken kan altid følges på track & trace - kontakt BeautyCenter ved ønske herom. Leverer Beautycenter.dk ikke på det tidspunkt, som på forhånd er oplyst til køber, er køber ikke berettiget til at kræve kompensation herfor.

Beautycentercosmetics.dk leverer med GLS i hele DK samt Norge og Sverige.

Forsendelser til Færøerne og Grønland foretages med Post Nord pr. skib til den gældende takst jvf. pakkens vægt op til 20kg.
Der kan være unøjagtigheder.

Efter levering påhviler ansvar og risiko for produkter alene køber.

Modsætter køber sig levering, eks. ved ikke at afhente/modtage pakken, er Beautycenter.dk berettiget til at kræve forsendelseserstatning jf. dansk rets almindelige regler.

Ved levering af produkter skal køber straks undersøge disse og ved fejl eller mangler reklamere til Beautycenter.dk umiddelbart efter.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
  
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt på mail beautycenter@beautycenter.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen (download, ret til og upload i PDF). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Produktet skal være i original emballage / plombering, ubrugt/uåbnet hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare. 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Beauty Center ApS
Bagsnoge 3
7100 Vejle
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling, pakker sendt retur med DAO eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Beauty Center ApS
Bagsnoge 3
7100 Vejle
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Du skal sørge for at have original kvittering på købet.

 Vi modtager hverken pakker uden omdeling, sendt med DAO eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos BeautyCenter ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på (indsæt webshop-url) er Scannet
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
 
Som registreret hos BeautyCenter ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: beautycenter@beautycenter.dk
 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til BeautyCenter Att.: Charlotte Risum på 75 858 857 eller beautycenter@beautycenter.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 
Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Retsforholdet afgøres efter dansk ret.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 01.01.2023